Parkfestival

op donderdag 11 april 2019
Zuid-Berghuizen komt zondag 30 juni in Beweging. Dan vindt namelijk het jaarlijkse Parkfestival plaats. In Park Stakenkamp worden tal van gezellige activiteiten gehouden. Er zijn onder andere een rommelmarkt, kofferbakverkoop en een creatieve markt met kraampjes, waar zelfgemaakte spullen kunnen worden verkocht.

Foto: Tubantia

Deelname aan de rommelmarkt en kofferbakverkoop is gratis. Mocht u een kraampje willen huren, dan kunt u bij Anneke Brand (brand.anneke712@gmail.com) een opgaveformulier vragen.

De kosten voor een kraampje inclusief een kopje koffie bedragen 15 euro. Daarvan krijgt 5 euro borg terug, wanneer u de plek na afloop netjes achterlaat. Nadere informatie volgt, zodra voor 1 juni de aanmeldingen binnen zijn.

De werkgroep die tekent voor de organisatie van het evenement in ontmoetingspark Stakenkamp is op zoek naar sponsoren. Mochten die het Parkfestival mede mogelijk willen maken, dan kunnen zij contact opnemen met Gerrit Siekmans, tel. 06 – 22 50 45 31 of via mail: gegesiekmans@gmail.com. Ook voor algemene informatie over het Parkfestival kunt u bij hem terecht.

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.