Zoek
Zoek

Breedwijs

Het Breedwijs-logo staat van links naar rechts voor de ontplooiing en ontwikkeling van het kind dat met sprongen vooruit gaat. Het kleine kindje groeit uit tot een zelfverzekerde jongvolwassene. Iemand die de wereld aankan, met de borst vooruit.

breedwijs-1

Van rechts naar links symboliseert het logo de ouders en/of andere volwassenen, die het jonge kind beschermen. Ze houden de beschermende hand boven het hoofd van het kind en geven ruggensteun. Als geheel staat het logo voor wissel- en samenwerking. Samen spelen en samen doen.

Op 1 januari 2004 is begonnen met het project Brede School Zuid-Berghuizen. In maart 2006 in de naam Brede School veranderd in Breedwijs. Anno 2022 lijkt met het vertrek van de welzijnsinstelling Impuls uit gebouw Breedwijs het brede schoolconcept een stille dood gestorven. De partners Impuls, basisschool De Leemstee, Kinderopvang Columbus jr., FC Berghuizen en de scoutinggroep Peerke Donders komen niet meer periodiek bij elkaar.

In Breedwijs zijn gevestigd basisschool De Leemstee, Kinderopvang Columbus jr., Wijkkracht en dagopvangactiviteiten van de Zorgfederatie Oldenzaal (ZFO).

breedwijs-2

Klik op de volgende links voor meer informatie over de Breedwijsgebruikers.

www.leemstee.nl

www.columbusjunior.nl

www.wijkracht.nl

www.zorgfederatieoldenzaal.nl