Afterglow jongenskoren bij de muziekkoepel

op donderdag 23 juni 2022
De nieuwe muziekkoepel in Park Stakenkamp is zaterdagavond 25 juni de plek voor een Afterglow van een hele dag koormuziek met jongens- en mannenkoren uit het hele land in Oldenzaal. Vier jongens- en jongemannenkoren komen vanaf 11.00 uur in onze stad en afsluitend – vanaf 19.00 uur – op de koepel in onze wijk bij elkaar. De andere locaties zijn Cultureel Centrum De Hof en de St. Plechelmusbasiliek.

Het Haags Matrozenkoor treedt zaterdagavond met andere koren op in de muziekkoepel in Park Stakenkamp. Kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang, een stoelplaats kost een tientje. Maar voor dit en andere optredens in de stad kan men ook een passe-partout kopen.

De vier jongens- & jongemannenkoren verzorgen optredens en concerten tijdens het  Jongenskorenfestival Boys, keep on singing! De koren zullen in verschillende leeftijdsgroepen de hele dag optreden. Het ochtendprogramma is van 11.00 tot 12.30 uur in Cultureel Centrum de Hof en begint met een pitch over het belang dat juist jongens gaan zingen door sopraan Claudia Patacca. Daarna volgt een warming-up met Marleen Everink en een Sing Along met Mariette Effing, waarbij iedereen mag meezingen.

Hierna volgen optredens van de jongste jongens van het Stadsjongenskoor Oldenzaal en het Utrechts Jongenskoor. Na de lunch zijn er van 14.30 tot 15.30 uur optredens van Stadsjongenskoor & Jongemannenkoor Oldenzaal, het Jongenskoor & Jongemannen Utrecht en het Martini Jongenskoor Sneek (mannenensemble).

Van 16.00 tot 17.00 uur is er een groot concert in de St. Plechelmubasiliek waarbij naast de verschillende koren uit Oldenzaal, Sneek en Utrecht ook het Haags Matrozenkoor en Mannenensemble Esquire uit Oldenzaal een optreden verzorgen.

Vanaf 19.00 uur is er een Afterglow bij de nieuwe Muziekkoepel in Zuid-Berghuizen. Dan kan het publiek onder het genot van een hapje en drankje genieten van optredens door de jongemannen en mannenensembles van de diverse jongenskoren. De koren hier zijn het  Jongemannenkoor Oldenzaal, Mannen Haags Matrozenkoor, Mannenensemble Martinikoor, Jongemannenkoor Utrecht en Vocaal Mannenensemble Esquire.

Kaartverkoop en prijzen:

Bezoekers die bij de muziekkoepel willen staan of op het gras willen zitten hebben gewoon gratis toegang.

Hofkerk € 5 | Plechelmus € 10 |Muziekkoepel € 10 (stoel)| Hofkerk & Plechelmus €12,50 | Hofkerk & Muziekkoepel € 12,50 | Plechelmus & Muziekkoepel €15 |
Passepartout € 17,50 | Kinderen tm 14 jaar gratis toegang.

Hofkerk:

11.00 uur           Opening door Dirk Stemerding, voorzitter Stichting Boys, keep on singing!
11.05 uur           Pitch door Claudia Patacca
11.15 uur           Warming Up met Marleen Everink
11.30 uur           Sing Along met Mariette Effing
12.00 uur           Opleidingskoor Stadsjongenskoor Oldenzaal, olv Mariette Effing
12.15 uur           Opleidingskoor Jongenskoor Utrecht, olv Thea Bakker
12.30 uur           Pauze

Markt centrum

14.00 uur            Flashmob alle jongenskoren

Hofkerk

14.30 uur            Stadsjongenskoor & Jongemannenkoor Oldenzaal, olv Mariette Effing
14.50 uur            Jongenskoor & Jongemannen Utrecht, olv Thea Bakker
15.10 uur            Martini Jongenskoor Sneek (mannenensemble), olv Gerard van Beijeren
15.30 uur            Einde programma Hofkerk

St. Plechelmusbasiliek

16.00 uur            Slotconcert
17.00 uur            Einde programma Plechelmusbasiliek

Muziekkoepel

19.00 uur            Afterglow
Met optredens van het Jongemannenkoor Oldenzaal, Mannen Haags Matrozenkoor, Mannenensemble Martinikoor, Jongemannenkoor Utrecht en Vocaal Mannenensemble Esquire.

Meer informatie: https://boyskeeponsinging.com/

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.