Bloementoernooi op banen van TZB

op vrijdag 07 juni 2019
Voor de 33e keer begint zaterdag 8 juni op het park van TZB aan de Schapendijk het bekende Bloementoernooi. Tot en met het finaleweekend op zaterdag 15 en zondag 16 juni worden zo’n 200 partijen gespeeld in diverse speelcategorieën. De deelnemers komen uit Oldenzaal en de directe omgeving.

Het Bloementoernooi heeft in de loop der jaren een goede naam gekregen en is populair onder de recreatieve tennissers. Naast de sportieve uitdaging staat het toernooi bekend om het gezellige karakter. ‘Ons toernooi wordt elk jaar weer gedragen door enthousiaste deelnemers, trouwe sponsoren, gezellige toeschouwers en de vrijwilligers’, vertelt toernooivoorzitter Fred Lubbers. Hij zegt opnieuw te hopen op een drukbezocht, sportief en gezellig toernooi voor zowel deelnemers als toeschouwers. ‘Mensen zijn welkom een keer te komen kijken en de sfeer te proeven onder het genot van een drankje en hapje. Doe mee en laten we er een mooie en sportieve week van maken!’
Vrijdagavond 14 juni wordt de Flower Party gehouden voor alle TZB-leden en de deelnemers aan het Bloementoernooi. Het thema is Skihut en bij het thema horende kleding is gewenst. Tijdens deze avond is er een spetterde loterij met prachtige prijzen. Kosten van de loten zijn 5 euro. Deelnemers aan het Bloementoernooi kunnen een lot kopen voor 2,50 euro.

Bleumkestoernooi

Voor het eerst dit jaar wordt tijdens het Bloementoernooi overdag het Bleumkestoernooi gehouden. Dit toernooi is voor alle jeugdleden van TZB en hun vriendjes en vriendinnetjes. Lid of geen lid van TZB? Maakt niet uit. Kinderen van het basisonderwijs tennissen van 15.00 tot 17.30 uur. Kinderen van het voortgezet onderwijs van 16.00 tot 17.30 uur.

50-plus toernooi

Woensdagochtend 12 juni is er voor de wat oudere actieve leden van TZB en introducés het 50-plus toernooi. Dit toernooi wordt alweer voor de vijfde keer gehouden. Het is een leuke gelegenheid om met elkaar een balletje te slaan en herinneringen op te halen. De gezelligheid van een wedstrijd is belangrijker dan de uitslag. Tijdens deze ochtend worden enkele dubbelwedstrijden gespeeld van 30 minuten. De ochtend wordt afgesloten met een lunch. En de gezelligheid is dan wel belangrijk, maar uiteindelijk is er altijd een winnaar die een passend prijsje krijgt. Maar wat veel belangrijker is dan het prijsje is de eeuwige roem en een hand van de organisatie.
De inloop is vanaf 9.00 uur met koffie en wat lekkers en de wedstrijden beginnen om 9.30 uur.

Meedoen kost  5 euro pp. Inschrijven kan via activiteiten@tvzuidberghuizen.nl

 

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.