Breng je stem uit voor het parkpodium

op dinsdag 06 oktober 2020
Zoals jullie wel hebben gelezen in de krant en op Hallo Berghuizen wil Stichting Kansrijk Berghuizen met oud-notaris Wim Gaalman en stadstheater De Bond het cultureel podium in Park Stakenkamp afbouwen. Via Rabo Clubsupport kunnen we een mooi bedrag binnenhalen. Maar jullie moeten even stemmen.

Wat zou het mooi zijn als er heel veel stemmen worden uitgebracht op het podiumproject. Niet iedereen kan echter stemmen bij deze actie van, in ons geval, de Rabobank Twente-Oost. Je moet een betaalrekening hebben bij de bank of lid zijn.

Daarom is onze oproep: Klanten van de Rabobank en leden, breng snel jullie stem uit op dit project van Kansrijk Berghuizen. Het is maar even werk.

Log in op de app of de site van de bank.
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/twente-oost/

Door in te loggen in de app of de website van de bank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport. Het is eenvoudig om zonder verplichtingen lid te worden.

  • Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  • Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  • Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'. Je kiest natuurlijk sowieso de Stichting Kansrijk Berghuizen als nummer een.
  • Verdeel vijf stemmen over de door jou gekozen clubs.
  • Druk daarna op 'Stempunten indienen' om je stem uit te brengen.

Dank je wel voor je medewerking. Je kunt stemmen tot 25 oktober. Op 7 november horen we of we bij de winnaars zitten. Deel je dit artikel op je eigen Facebookpagina? Mail de link van dit artikel aan al je vrienden en kennissen, zodat zij ook stemmen voor het podiumproject in Park Stakenkamp. Samen sterk in onze mooie wijk Zuid-Berghuizen! We rekenen op jullie!

Lees ook:
https://www.halloberghuizen.nl/nieuws/help-ons-stemmen-voor-afbouw-parkpodium
https://www.tubantia.nl/oldenzaal/cultuurpodium-in-park-stakenkamp-voor-heel-oldenzaal-bestemd

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.