Dier van de week: Anne

op woensdag 22 juli 2020
Anne is een dame met een zeer eigen karakter, die is binnengekomen nadat ze was gevonden. De eigenaar is nooit gevonden helaas. Anne wil niet worden opgepakt.

Anne zit sinds kort in een mooie, ruime kamer, waar ze zich heerlijk op de krabpalen kan uitleven, want daar houdt ze van. De leeftijd van Anne wordt geschat op ongeveer zes jaar. De dierenarts heeft haar buikje kaal geschoren en er is een litteken te zien. We gaan er vanuit dat ze is gesteriliseerd. Anne is wel een poes die naar buiten wil wanneer ze goed gewend is in haar nieuwe woning. Met samen wonen met een andere kat doet u Anne geen plezier. Heeft u belangstelling voor Anne, neem dan contact met ons op. Wij werken enkel op afspraak en met maximaal twee bezoekers per keer.

Vakantie geboekt of een weekendje weg? Uw kat is van harte welkom. Het zal uw dier aan niets ontbreken in onze prachtige nieuwbouw. Wij zullen uw kat liefdevol verzorgen. Reserveren kan via telefoonnummer 0541 – 51 66 59 of via mail info@docoldenzaal.nl.

Met uw boeking helpt u ook nog eens onze asielkatten. Mooi of niet? Uiteraard worden pension- en asielkatten gescheiden gehuisvest. Eerst een kijkje nemen? Geen probleem. Dit kan echter uitsluitend op afspraak. Tot snel!

www.docoldenzaal.nl

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.