Dier van de week: Brutus

op woensdag 24 juni 2020
Brutus kwam in het dierenopvangcentrum aan de Boerskottenlaan omdat zijn baas niet meer voor hem kon zorgen. Vanaf kitten is hij bij deze eigenaar geweest. Brutus is geboren op 1 mei 2007.


Een echte senior dus. Brutus is geen kinderen, honden of andere katten gewend en wij denken dan ook dat hij die niet op prijs stelt in een nieuwe omgeving. Hij zoekt een plekje waar hij zijn natje en droogje krijgt en een aai over zijn bol. Want van knuffelen houdt hij wel. Oppakken is nog een ding. Daar houdt hij niet van.

Brutus is niet gewend geweest om naar buiten te gaan. Dit hoeft voor hem dan ook niet. Hij is nogal aan de stevige kant en hij moet dus nog wat kilo’s afvallen. Brutus moet nog wel aan zijn gebit worden geholpen, maar u kunt hem wel reserveren. Denkt u dat u de juiste baas bent voor Brutus, neem dan even contact op met het asiel voor een afspraak.

Wij werken enkel op afspraak en ontvangen 2 personen per afspraak maximaal.

Vakantie geboekt of een weekendje weg? Uw kat is van harte welkom. Het zal uw dier aan niets ontbreken in onze prachtige nieuwbouw. Wij zullen uw kat liefdevol verzorgen. Reserveren kan via telefoonnummer 0541 - 516659 of via info@docoldenzaal.nl.

Met uw boeking helpt u ook nog eens onze asielkatten. Mooi of niet? Uiteraard worden pension- en asielkatten gescheiden gehuisvest. Eerst even een kijkje nemen? Geen  probleem. Dit kan echter uitsluitend op afspraak. Graag tot snel!
www.docoldenzaal.nl

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.