Dier van de week: Honey

op zaterdag 04 juli 2020
Honey is een poes, geboren op 15 augustus 2008. Ze is in het asiel terecht gekomen doordat er afstand van haar is gedaan. Honey is een kat die dieetvoeding krijgt en haar hele verdere leven moet hebben. Ze eet het dieetvoer Urinary.

Honey is wat aan de zware kant en moet wat kilo’s kwijt. Het is een hele lieve knuffelkat, maar ze houdt er niet van om naar een dierenarts te gaan. Dan zie je een hele andere Honey verschijnen. In haar andere huis was ze gewend om haar rondje in de tuin te doen. Gezien haar leeftijd en verleden zonder kinderen plaatsen wij haar niet bij kinderen onder de twaalf jaar. Andere katten of honden is ze ook niet gewend en wij zoeken dan ook huisje waar ze heerlijk verwend wordt als enige kat in huis.
Denkt u dat na het lezen van dit verhaal er wel een klik zou kunnen zijn vragen wij u een afspraak te maken met het asiel. Wij werken uitsluitend op afspraak en ontvangen maximaal twee personen per afspraak.

Vakantie geboekt of een weekendje weg? Uw kat is van harte welkom. Het zal uw dier aan niets ontbreken in onze prachtige nieuwbouw. Wij zullen uw kat liefdevol verzorgen. Reserveren kan via telefoonnummer 0541 516659 of via info@docoldenzaal.nl

Met uw boeking helpt u ook nog eens onze asielkatten.

Uiteraard worden pension- en asielkatten gescheiden gehuisvest. Eerst even een kijkje nemen?

Geen probleem. Dit kan echter uitsluitend op afspraak. Graag tot snel!

www.docoldenzaal.nl

 

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.