Dier van de week: Jerry

op donderdag 30 juli 2020
Jerry is een poes, geboren op 11 juni 2008. Jerry is hier gekomen nadat zijn baasje niet meer voor haar kon zorgen en afstand heeft gedaan. Deze poes zit nu nog in quarantaine, maar mag volgende week naar een grotere ruimte. Ze is heel aanhalig maar laat zich niet dwingen tot dingen. Dan laat ze van zich horen.

In haar vorige huisje mocht Jerry zelf weten of ze naar buiten ging of niet. Haar natje en droogje stonden thuis klaar. Soms was ze in de nacht ook buiten. Jerry is opgegroeid met kinderen maar toch: in een nieuw huisje plaatsen wij Jerry niet met kinderen onder de twaalf jaar. Wij hebben hier ontdekt dat Jerry Urinary voer nodig heeft. Dit is een brok die enkel bij de dierenarts is te verkrijgen en die ze levenslang moet hebben.

Bent u op zoek naar een wat oudere poes, waarvan u het niet erg vindt dat ze naar buiten wil, dan is misschien Jerry wel wat voor u? Denkt u een match te hebben, bel dan even met het asiel voor een afspraak. Wij werken enkel nog op afspraak en ontvangen twee personen per afspraak maximaal.

Vakantie geboekt of een weekendje weg?

Uw kat is van harte welkom en het zal uw dier aan niks ontbreken in onze prachtige nieuwbouw. Wij zullen uw kat liefdevol verzorgen. Reserveren kan via de telefoon 0541516659 of via de mail info@docoldenzaal.nl.

Met uw boeking helpt u ook nog eens onze asielkatten. Mooi of niet? Uiteraard worden pension- en asielkatten gescheiden gehuisvest. Eerst een kijkje nemen? Geen probleem. Dit kan echter uitsluitend op afspraak. Graag tot snel!

www.docoldenzaal.nl

 

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.