Dier van de week: Lenny

op donderdag 30 juli 2020
Ik ben Lenny, een prachtige kater geboren op 4 mei 2012. Ik zit hier in de opvang omdat er afstand van mij is gedaan. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen. Ik ben een heerlijke knuffelkont en kom lekker bij je snorren. In mijn vorige huisje was ik niet gewend aan andere katten en honden.

Ik mocht in mijn oude huisje altijd naar buiten en zou dat graag weer willen. Heeft u een mooie tuin en zoekt u een niet te jonge kater, kom dan eens naar mij kijken. Maakt u een afspraak met het asiel? Ze werken hier enkel op afspraak en er mogen twee personen per keer langs kom

Vakantie geboekt of een weekendje weg? Uw kat is van harte welkom. Het zal uw dier aan niets ontbreken in onze prachtige nieuwbouw. Wij zullen uw kat liefdevol verzorgen. Reserveren kan via telefoonnummer 0541 – 51 66 59 of via de mail info@docoldenzaal.nl.

Met uw boeking helpt u ook nog eens onze asielkatten. Mooi of niet? Uiteraard worden pension- en asielkatten gescheiden gehuisvest. Eerst even een kijkje nemen? Geen probleem. Dit kan echter uitsluitend op afspraak. Graag tot snel!

www.docoldenzaal.nl

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.