FC Berghuizen werkt toe naar afsluiting jubileum

op donderdag 15 september 2022
FC Berghuizen werkt langzaam maar zeker toe naar de afsluiting van het 75-jarig jubileum. Zaterdag 8 oktober is er in het clubgebouw aan de Schapendijk een grote reünie voor alle jongens en heren, meisjes en vrouwen (en trainers en begeleiding) die de afgelopen 25 jaar bij FC Berghuizen hebben gevoetbald.

Maar ook leden en vrijwilligers uit alle vroegere seizoenen zijn van harte welkom. Zowel zaterdag 8 als zondag 9 oktober is de derde jubileumtentoonstelling oftewel een archiefweekeinde in het clubgebouw. Deze keer worden de laatste 25 jaren behandeld met vele foto’s, knipsels en andere attributen uit de recente historie van FC Berghuizen. Aanmelden voor de reünie, die zaterdag 8 oktober om 14.00 uur begint, kan door een mailtje te sturen naar voorzitter@fcberghuizen.nl

Daarmee is het nog niet gedaan, want zaterdag 19 november is er een grote activiteitendag voor de jeugd. Diezelfde avond is er een jubileumfeest voor alle senioren. De locatie is nog niet bekend, maar mogelijk is het waar FC Berghuizen zelfs in de tijd dat de club nog RKSV Berghuizen heette, al menig geslaagd jaarfeest heeft gehouden. Het jubileumfeest vormt de afsluiting van het jubileumjaar en dit gaat volgens voorzitter Wim Olde Kalter op bijzondere en memorabele wijze gebeuren.

Vanwege de jubileumfestiviteiten spelen de teams van FC Berghuizen in het weekeinde van 19 en 20 november geen competitie.

Vast stramien is dat FC Berghuizen de jaarvergadering houdt op een maandagavond in november, wat in 1947 in zaal Kothman ook de maand van oprichting was. Vanwege de afsluiting van het jubileumjaar is de jaarvergadering nu dinsdag 22 november. Laat 22 november (toen viel dat op een zondag) in 1947 nu ook net de datum van oprichting zijn. Wij zeggen ook nu nog: lang leve het groenwitte legioen! Berghuizen roept Santos!

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.