Zoek
Zoek
WBO Wonen gaat vooralsnog niet over tot sloop van het voormalige winkelcentrum met daarboven appartementen aan de Ferdinand Bolstraat. Daar waar nodig hebben de appartementen onlangs een nieuwe keuken, badkamer en toilet gekregen.
In het verleden is overwogen het complex te slopen. Probleem is dat twee panden, van de fysiotherapie en de momenteel leegstaande cafetaria, geen eigendom zijn van WBO. Bewoners van de appartementjes wonen bovendien goedkoop en voelen er niet voor te verhuizen. Wat de daken van de appartementen betreft, kijkt WBO momenteel naar oplossingen. Wat daar precies mee gaat gebeuren is nog niet bekend, aldus woordvoerder Carole Grundel van de corporatie.

Elders in onze wijk zet WBO de ingrijpende duurzaamheidslag voort. In de Dellenbeekstraat is begonnen met de dakisolatie van 24 woningen. In de J.H. Molkenboerstraat, S.I. Zwartzstraat en de rest van de Dellenbeekstraat zijn de werkzaamheden voor het vervangen van 94 daken bijna afgerond. Hier kunnen bewoners kiezen voor zonnepanelen via het project Duurzaam opgewekt! van WBO Wonen. Veel bewoners maken hier gebruik van.

  Meer Nieuws

Delen op facebook