JeugdVISevent aan de Stakenbeek: snel aanmelden

op vrijdag 22 juli 2022
De ZomerVISkaravaan komt naar de Stakenbeek. En wel donderdag 25 augustus. De Oldenzaalse Hengelsport Vereniging (OHV) is bij het evenement betrokken. Kinderen leren onder meer hoe ze een gevangen vis moeten onthaken en gaan in gevecht met een grote vis op de visdrilsimulator.

Kinderen die niet ouder zijn dan 14 jaar zijn deze dag van 9.30-14.30 uur van harte welkom aan de Stakenbeek. Ze moeten zich vooraf wel aanmelden, maar de activiteiten op locatie zijn niet tijdgebonden, dus ze mogen binnen de genoemde tijd komen wanneer ze willen. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Kinderen moeten wel hun eigen lunchpakket meenemen. Door het hele land worden in juli, augustus en september meerdere ééndaagse VIS-events gehouden. Op elk event zijn activiteiten, zoals het maken van een vissentuigje, het leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets, zelf een visje vangen en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator.Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen vissen de kinderen dus ook zelf. Volgens een woordvoerder van de OHV gaan alle kinderen naar huis met een rijkelijk gevulde goodiebag en maken ze kans op een gratis hengel! Wel geldt: bij de inschrijving is vol is vol.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle VIS-events is te vinden op www.stekkie.nl  Ouders kunnen hun kind nu al inschrijven voor deelname. De deelname beperkt zich tot maximaal 75 kinderen, dus snel aanmelden via de site.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan: Hampsink@sportvisserijnederland.nl

Meer informatie over het JeugdVISevent aan de Stakebeek in Zuid-Berghuizen: https://ohv.mijnhengelsportvereniging.nl

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.