Zoek
Zoek

Nachtburgemeester in Zuid-Berghuizen

Nachtburgemeester Toon Brummelhuis draagt in deze zware Coronatijd de Oldenzaalse horeca een warm hart toe. Hij wil bedrijven graag even in het zonnetje zetten in deze moeilijke tijden van sluiting en bedacht een mooie actie.
‘De Oldenzaalse horeca heeft het momenteel zwaar. Lege cafés en lege restaurants, wie had dat ooit kunnen bedenken. Het is stil in het zo Bourgondische Stedke van Plezeer. Een kaalslag dreigt en juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om elkaar te helpen, zodat wij in de toekomst weer naar ons favoriete café of restaurant kunnen. In een tijd van individualisme, ieder voor zich, willen wij begrippen als noaberschap en noaberplicht nieuw leven inblazen’, aldus de nachtburgemeester.Hij geeft waardebonnen weg ter waarde van 25 euro, afkomstig van het restaurant of café dat die betreffende week in het zonnetje staat. De eerste horecazaak was onlangs Christoffel’s.
Informatie: toon@nachtburgemeesteroldenzaal.nl
Onlangs kwam de nachtburgemeester van Oldenzaal hoogstpersoonlijk naar de wijk Zuid-Berghuizen om Eric Klein Leugemors een waardebon van 25 euro te overhandigen. Eric was aangemeld door twee wijkbewoners, omdat hij altijd gevraagd en ongevraagd klaar staat voor een klus in het park, of in en om Breedwijs. Zoals het vullen en verzorgen van de bloembakken en de border voor het pand. Daarnaast is hij beschikbaar voor natuurprojecten vanuit IVN Oldenzaal-Losser e.o. voor de kinderen op basisschool De Leemstee. Op Eric doe je niet tevergeefs een beroep. De nachtburgemeester en zijn team wisten dit te waarderen en boden de totaal verraste Eric de waardebon aan.