Zoek
Zoek

Noabertreffen en gala’s opnieuw in tent

Van Niek Egbers, hofschriewer van de OVC De Spanvöggel, ontving de redactie van Hallo Berghuizen het volgende schrijven. Het gaat over het Noabertreffen en de gala’s, die er weer aankomen, opnieuw twee avonden en een mooie middag in een grote verwarmde tent aan de Enschedesestraat.
Hallo Berghuizen.
 
Noabertreffen, een carnavalsfeest voor de gehele wijk! Zondag 26 januari. Eind van deze maand is het weer zover. Een heel weekend carnaval in de wijk Zuid-Berghuizen. Vrijdag 24 en zaterdag 25 januari zijn de spetterende gala’s. En zondag 26 januari is het Noabertreffen. Alle drie feesten vinden plaats in de grote feesttent tegenover café Olde Weghuis.
 
Het Noabertreffen is de vernieuwde versie van de Noabermiddag. Dit jaar is gekozen voor minder bezoekende zusterverenigingen en meer feest voor iedereen. Vanaf 12.00 uur zullen elf zusterverenigingen De Spanvöggel een bezoek brengen (voorheen waren dit er 22).
 
Vanaf 16.00 uur zal een partyband het carnavalsfeest echt laten losbarsten. Muziek en gezelligheid voor iedereen. Haal de boerenkiel uit de kast en kom gezellig langs. Neem je buren, vrienden en familie gerust mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
 
Er zijn op het moment van schrijven nog kaarten beschikbaar voor het gala van vrijdag 24 januari. Kosten; €7,50 voor leden, €12,50 voor niet-leden. Woensdag 15 januari om 20.00 uur zullen de laatste kaarten te koop aangeboden worden in café Olde Weghuis.