Zoeken
Zoeken

Poolse voetbalvrouwen bij FC Berghuizen

FC Twente vrouwen heeft zich als landskampioen geplaatst voor de UEFA Women’s Champions League. In totaal worden er op tien locaties in Europa in toernooivorm voorronden gespeeld. Één daarvan in Twente, met FC Twente vrouwen als deelnemer én organisator.
Vier Europese ploegen zullen in de periode van 7 tot en met 13 augustus in Twente strijden om zich te plaatsen voor de finales. GKS Górnik Leczna uit Polen komt in dit kader twee keer trainen bij FC Berghuizen, de club die het vrouwen- en meidenvoetbal al jarenlang een warm hart toedraagt. Deze trainingen zijn donderdag 8 en zondag 11 augustus, beide keren om 18.00 uur. GKS Górnik Leczna werd meerdere achtereenvolgende jaren landskampioen in Polen en won twee keer de beker.
Ter ere van deze happening houdt FC Berghuizen een mini Champions League op zondag 11 augustus om 16.00 uur. Alle deelneemsters krijgen na afloop pannenkoeken in de kantine,  waarna ze uiteraard ook naar de training van de Poolse profs kunnen kijken. Er zijn vrijkaarten te winnen voor de wedstrijd van FC Twente vrouwen tegen het Poolse team. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 13 augustus om 18.30 uur.
Gek van voetbal en nog niets te doen op deze zondag en niet ouder dan 11 jaar, meld je dan gauw aan en doe ook gezellig mee! Info en aanmelden:
 
Emailadres: vrouwen-meidenvoetbal@fcberghuizen.nl