Zoek
Zoek

Tuin Stakenboer groeit en bloeit welig

De tuin rond boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer groeit en bloeit als gevolg van het goede weer van de laatste tijd. Zon en op zijn tijd regen, dan wil het wel met de bijzondere planten en struiken in de prachtige erftuin.
Komt u koffie drinken! Dat kan bijvoorbeeld al weer op de dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur. Dan kunt u tegelijkertijd de tuin eens bewonderen. Voor het koffie drinken in onze huiskamer van de wijk geldt wel een beperkt aantal plaatsen. Vol is vol en er wordt gewerkt met de verplichte afstand van anderhalve meter. Maar zeker op de woensdagmorgen is er nog wel ruimte.
Omdat de groenleerlingen van het Twents Carmelcollege Potskampstraat door de Coronacrisis niet in de tuin mogen werken en inmiddels vakantie hebben ging het hoveniersbedrijf Bergsma vrijdagmorgen al vroeg aan het werk met de heg en de leilindes rond en voor Stakenboer. De heg staat er weer superstrak bij en het opschot rond de leilindes is weggehaald. Buiten de heg staan de hortensia’s, die een tijd geleden al door de kundige hoveniers werden gekopt en geboeid, in volle bloei. Vanaf de straat zorgt dat voor een bijzondere kleurenpracht.