Mantelzorgcafé in Stakenboer

op vrijdag 15 april 2022
Maandagmiddag 9 mei vanaf 13.30 uur is er weer het ‘Deel je Zorg’ mantelzorgcafé in boerderij Stakenboer. Onder het genot van een kopje koffie kunnen belangstellenden praten met andere mantelzorgers en professionals.

Foto: Tubantia
Waar loopt u tegenaan? Welke zorgen zijn er? En hoe kunnen de mantelzorgconsulenten van Impuls ondersteunen? Tijdens het mantelzorgcafé van 9 mei mogen de aanwezigen meedoen met een workshop ‘Cognitieve Fitness’. Dit is een trainingsmethode die de fysieke en mentale gesteldheid verbeterd. Dit gebeurt door lichamelijke inspanning, cognitieve uitdagingen en ontspanning. Hiermee wordt niet alleen het lichaam fitter, maar ook het brein. De workshop wordt gegeven door Anky Loohuis, zij is gespecialiseerd in Cognitieve Fitness.

Het mantelzorgcafé in Stakenboer is van 13.30 tot 15.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. U kunt zo binnenlopen.

Voor meer informatie over het ‘Deel je zorg’ mantelzorgcafé of een gesprek met een mantelzorgconsulent kunt u vrijblijvend contact opnemen met welzijnsinstelling Impuls via telefoonnummer 0541- 571414.

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.