Kijkje in Stakenboer, welkom bij de Buren

op zaterdag 18 juni 2022
Het is een mooie kans om de verbouwde en uitgebreide huiskamer van de wijk Stakenboer eens te bekijken. En tegelijkertijd gezellig een kopje koffie te drinken. Wie dat wil is zaterdag 25 juni welkom in de boerderij bij het nieuwe initiatief De Buren.

Alle wijkbewoners, jong en oud, kunnen zaterdag 25 juni tussen 10.00 en 15.00 uur gezellig binnenlopen voor een kijkje in boerderij Stakenboer, een kopje koffie, een gezellig praatje maar ook om gewoon even lekker binnen of buiten te zitten om te genieten van deze mooie plek.

De Buren is een initiatief van welzijnsinstelling Impuls. Zaterdag 25 juni kunnen inwoners van de wijk Zuid-Berghuizen aanschuiven voor een gezellige ochtend in Stakenboer. De deuren worden dan opengezet voor koffie, een praatje, een activiteit of om gewoon de krant te lezen.

Op deze allereerste De Buren dag is het ook mogelijk mee te doen aan een schilderworkshop. Deze ochtend worden er zgn. ‘dikke dames’ geschilderd. Maar alleen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en de gezelligheid opzoeken, kan natuurlijk ook. Iedereen is van harte welkom bij De Buren.

De Buren is gratis toegankelijk, gewoon binnenlopen. Voor een kop koffie of thee wordt een bijdrage gevraagd van één euro. De deuren zijn zaterdag 25 juni geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur. De schilderworkshop begint om 10.30 uur. Aanmelden is niet nodig, zoals gezegd kan iedereen zo binnenlopen.Foto’s: Maria Schieving

Deel op Facebook

Nieuws automatisch ontvangen?

Volg onze Facebook pagina.