Zoeken
Zoeken

Afvallen in vroegere fraai verbouwde eierhal

Na een grondige verbouwing is Anita Kwast haar Leefstijlstudio Perfect begonnen in het voormalige pand van Eierhandel Engbers aan de Enschedesestraat 117. Ze verzorgt daar personal training.
Als gediplomeerd personal trainer heeft Anita al veel mensen geholpen hun doelen te bereiken. Zij is BGN-gewichtsconsulent en kan daarom een voedingsschema op maat maken. De combinatie training en voeding zijn daarbij optimaal op elkaar afgestemd. In Leefstijlstudio Perfect kunnen mensen meedoen aan small group training (trainen in kleine groepen). Deze lessen zijn op maandagavond en woensdagavond om 19.00 uur, woensdagochtend om 9.15 uur en vrijdagochtend om 10.00 uur. In de ochtend is er nog ruimte voor deelnemers. De avonden zijn de lessen vol.
Op dinsdagavond wordt sinds kort yoga gegeven. Dit is om 19.30 uur.
Anita Kwast benadrukt dat je in haar studio ook terecht kunt voor alleen voedingsadviezen en een voedingsplan op maat. Maandag 11 maart begint het programma de Perfecte Re-Start. Bij dit programma van elf weken kunnen de deelnemers in een groep werken aan hun doel om af te vallen.
 
Meer informatie: www.perfectfoodtraining.nl/tarieven-leefstijlcoaching/