Search
Search

Conciërges trots op nieuw meubilair Stakenboer

Handig zetten de medewerkers van Impuls Henk Spijkerman en Gerard Finke de nieuwe tafels en stoelen voor Stakenboer in elkaar. Comfortabel meubilair, een hele vooruitgang.
Henk Spijkerman (links) en Gerard Finke van Impuls laten de nieuwe stoelen voor de ontmoetingsruimte van Stakenboer zien.
Het past allemaal precies, boutjes en plaatjes worden met de boormachine goed vastgezet. Zo komt de een na de andere stoel in onderdelen uit de kartonnen doos en verlaat die geheel in elkaar gezet de montagetafel op de deel van de boerderij. Henk Spijkerman en Gerard Finke hebben met hun collega Rimon Yohanna, die zijn dienst er net op heeft zitten, duidelijk plezier in het werk. Immers, het wordt er allemaal nog weer wat beter door in Stakenboer.
 
Het komt goed uit, want woensdag bijvoorbeeld is er alweer een belangrijke bijeenkomst van een grote groep uit de stad. Fenny Tolhuis, die namens Impuls het beheer voert over Stakenboer, is er blij mee. ‘Als mensen zien dat het hier goed toeven en goed voor elkaar is, komen ze vaker of wijzen anderen op deze huiskamer van de wijk. Stakenboer wordt meer en meer het ontmoetingscentrum, dat we beogen.’
 
Het nieuwe meubilair staat niet alleen op de deel, maar ook in de ontmoetingsruimte. Daar zijn de veertien uitgezochte stoelen in verschillende kleurtinten nog wat comfortabeler. De tafels zijn handig uitschuifbaar.