Zoek
Zoek

Drie leden KV de Toekomst naar EK klootschieten

KV de Toekomst met de baan aan het Lossers Voetpad is volgende maand opnieuw met een goede vertegenwoordiging present op de Europese kampioenschappen in het Duitse Neuharlingersiel.
Deze spelers van KV De Toekomst uit Zuid-Berghuizen komen van 9 tot en met 12 mei in actie tijdens het EK in het Duitse Neuharlingersiel. V.l.n.r. Maaike Haamberg, Laurens Maseland en Sven Olde Keizer.
Dit jaar hebben zich drie spelers van De Toekomst geplaatst voor het EK klootschieten. Het toernooi voltrekt zich van 9 tot en met 12 mei. Het drietal Maaike Haamberg, Sven Olde Keizer en Laurens Maseland wordt ingezet op twee onderdelen, namelijk veld en zetten. 
Bij de dames neemt de inmidddels ervaren Maaike Haamberg voor de derde keer op rij deel. Sven Olde Keizer maakt zijn debuut. Hij doet voor de eerste keer mee. Laurens Maseland is voor de vierde keer vertegenwoordigd op het EK. En daarmee  is hij een vaste waarde in de kernploeg van de heren. 
Neuharlingersiel is een kleine gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen, aan de Waddenzeekust ruim vijf uur rijden vanaf Oldenzaal. Samen met zes omliggende gemeenten vormt het de Samtgemeinde Esens in het Landkreis Wittmund. Neuharlingersiel telt 1.015 inwoners.
 
Hallo Berghuizen wenst de leden van KV De Toekomst heel veel succes op de baan in Duitsland.