Zoek
Zoek

Filmpje over koepel: ‘Daar komt Semper aan’

Onze filmer Theo Krabbe maakte tijdens de bouw van de muziekkoepel in Park Stakenkamp diverse keren beelden. Daaronder een gefilmd gesprekje tussen Wim Gaalman en Felix Nijland, nog voor de bouw begon: ‘Hoor, daar komt Semper aan.’
De koepel is natuurlijk al enige tijd klaar. Zondag 6 juni was de geslaagde openingsmanifestatie. Het nieuwe bestuur is al geruime tijd actief, maar pas volgend voorjaar zal sprake zijn van toenemende activiteit in de muziekkoepel. Nu is het bestuur onder leiding van Bart Riteco vooral bezig met voorbereidingen en fondsenwerving en dat vergt natuurlijk enige tijd. Daarnaast wordt hopelijk op korte termijn de regeling voor het Recht van Opstal door de gemeente en de notaris afgerond. De geparafeerde stukken van de conceptovereenkomst liggen al geruime tijd op de burelen in het stadhuis aan de Ganzenmarkt. Als u het filmpje bekijkt… ja, u hoort het goed… Het begint met de beroemde muziek uit de film Fanfare, ooit opgenomen in Giethoorn door Bert Haanstra.

Wie nu de koepel al wil gebruiken kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur daniellavanderstelt@hotmail.com of 06 – 51 07 54 41.

Film en montage: Theo Krabbe

  Meer Nieuws

Delen op facebook