Zoek
Zoek

Halloween lampionoptocht: niet eng, wel spannend

Berghuizen Ontspoort houdt zaterdag 28 oktober in het hart van onze wijk de Halloween lampionnenoptocht. De stoet vertrekt om 19.00 uur vanaf het winkelcentrum. Deelname staat open voor kinderen tot 16 jaar. Hen wordt gevraagd in Halloweenoutfit te komen en zelf een lampion mee te brengen.
Er wordt vanzelfsprekend in deze tijd van het jaar gewandeld in het donker. Veel kinderen worden begeleid door hun ouders. De thema’s dit jaar zijn water en vuur, het griezel gruwelpad, het pad van verlichting en het sprookjesbos. Volgens een woordvoerder is de tocht spannend, maar bewust niet eng. De deelname is gratis, inclusief warme chocomelk aan het einde van de tocht. 
 
Aanmelden hoeft niet. Verzamelen op winkelcentrum Zuid-Berghuizen. Handig is als je er om 18.45 uur bent. Jij komt toch ook!
 
Voor de lampionnenoptocht heb je een mooie lampion nodig. Maar hoe kom je hier aan? Vind je het leuk om een lampion zelf te maken? Of wil je een lampion kopen? Kijk op deze website voor meer informatie: https://www.berghuizen-ontspoort.nl