Zoek
Zoek

Heel legioen wandelaars langs de muziekkoepel

Kom kijken en moedig ze aan! Dinsdag iets na zessen komt vanaf de start bij het NS-station de eerste deelnemer aan de Wandel4Daagse vanaf de Stakenkamplaan aan in Park Stakenkamp. Vanaf de muziekkoepel wordt hij of zij toegezongen door het Duo Remember.
Naar verwachting 900 wandelaars komen over de Via Gladiola van Berghuizen in het park. Na de muziekkoepel slaat het wandellegioen linksaf richting Helmichstraat om van daaruit de route op de eerste avond van de Wandel4Daagse te vervolgen. Maar daarmee is het niet gedaan. Want tussen 19.00 en 19.15 uur worden de eerste deelnemers aan de Rolstoel3Daagse verwacht. Met hun duwers doet deze grote groep van circa honderd rolstoelers mee aan het wandelevenement. 
Ook en vooral voor hen spelen Tonny van der Meché en Frans Koertshuis van het Duo Remember vanaf de koepel hun mooie liedjes van toen. De Oldenzaalse Zorgcentra zorgen dat de rolstoelers bij de koepel net als vorig jaar worden voorzien van fruit, wat lekkers en iets te drinken. De muzikale wandeling langs de koepel komt voort uit een mooie samenwerking tussen de Wandel4Daagse, de begeleiders en vrijwilligers van de zorgcentra en de Oldenzaalse muziekkoepel.
 
Het optreden op de muziekkoepel en de muzikale traktatie voor de honderden wandelaars en rolstoelers wordt mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds in Oldenzaal.
 
Van harte welkom aan eenieder te komen kijken en luisteren!.