Zoek
Zoek

Informatieve flyer door wijk en buitengebied

In een oplage van 2.500 exemplaren hebben de 40 wijkpostbodes dezer dagen in de wijk en het buitengebied tussen Losser-Hof en Pannekoekenplas fraai vormgegeven informatieve flyers bezorgd. De hoofdpagina is besteed aan de opening van de muziekkoepel zondag 12 juni maar er staan ook twee pagina’s met mooie foto’s in over de stand van zaken rond de locatie Mariakerk.
De voorkant van de flyer.
Het idee de twaalf pagina’s tellende flyer uit te brengen komt uit de koker van Kansrijk Berghuizen. Impuls heeft aangehaakt, waardoor ook twee pagina’s zijn ingeruimd voor het vernieuwde Stakenboer en de programmering in de boerderij door de week heen.
Teksten en eindredactie waren in handen van secretaris Felix Nijland van Kansrijk Berghuizen, de lay-out werd gedaan door ZoteZien Creatie en Media, waarbij eigenaar en Kansrijkbestuurder Gerald Velthuis zich met zijn collega’s sterk maakte voor een mooi en representatief eindproduct. De flyer of boekje, hoe je het ook wilt noemen, richt zich met veel informatie over de wijk tevens op de ouderen, die (nog) niet zo bedreven zijn op het internet. Maar zij worden op de laatste pagina van de flyer wel aangespoord dagelijks even een kijkje te nemen op de digitale wijkkrant www.halloberghuizen.nl
De achterkant van de flyer, die aanmoedigt elke dag even te kijken op de digitale wijkkrant Hallo Berghuizen
Klik op bovenstaande foto om de twaalf pagina’s tellende flyer in de bladerfunctie te bekijken.

Tekst: