Zoek
Zoek

Kerst High Tea Buurtzorg

Buurtzorg Oldenzaal hield in Stakenboer een gezellige high tea voor haar cliënten en mantelzorgers. De boerderij was in een prachtige kerstsfeer, versierd met een kerstboom, kerststal en kersttakken in de vensterbanken. Deze versiering zal de komende weken nog aanwezig blijven.
Bij aankomst werden de gasten buiten de boerderij verwelkomd door twee midwinterhoornblazers. Binnen werd hen een kop koffie of thee aangeboden, maar ook een glaasje glühwein of frisdrank behoorde tot de mogelijkheden. Daarnaast waren er allerlei lekkernijen, zoals appelflappen, notentaart en spiesjes met diverse gezonde onderdelen er op. Deze waren door medewerkers van Buurtzorg en een aantal vrijwilligers klaar gemaakt. Het smaakte allemaal prima en iedereen genoot er van. De sfeer werd nog eens extra verhoogd door een optreden van het Dinkelduo uit De Lutte. Dit accordeon- en zazngduo bracht allerlei Twentse liedjes ten gehore.
Toen om ongeveer vier uur de middag ten einde liep, werd er aan alle tafels nog gezellig gepraat. Uiteindelijk ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis.