Zoek
Zoek

Kinderoptocht trekt door Berghuizen

Komende vrijdag 1 maart is het carnavalsfeest op basisschool De Leemstee. De leerlingen worden vanaf 9.30 uur op school verwacht. Na de belegde broodjes voor alle schoolkinderen begint om 12.30 uur de kinderoptocht door de wijk.
Onder aanvoering van jeugdmarkies Milou en page Fleur en in samenwerking met OCV De Spanvöggel en Impuls trekt de bonte stoet door Zuid-Berghuizen. Er is dit jaar een andere route:  Helmichstraat → Stakenkamplaan → Burgemeester Wallerstraat → Reigerstraat → Meeuwenstraat → Jan Steenstraat → Hobbemastraat → Rembrandtstraat.
Buurtbewoners die gewend zijn de optocht langs hun huis te zien trekken, worden vriendelijk verzocht om een plekje in te nemen langs de route. Woont u aan de route, dan zou het leuk zijn als uw huis versierd is en er buiten een gezellig muziekje op staat. De organisatie hoopt op grote belangstelling tijdens de optocht. Na afloop is iedereen van harte uitgenodigd in de hal van Breedwijs voor de prijsuitreiking en uiteraard een hele lange polonaise.