Zoek
Zoek

Nicole Grundel wordt ondernemer in het klein

Wijkbewoonster Nicole Grundel werkt al 15 jaar graag met de schoonmaakproducten van Jemako. Ze is nu voor de verkoop ervan haar eigen webshop begonnen en bestookt de sociale media met berichten. Ze voelt zich al helemaal onderneemster en dit weekend kunnen de wijkbewoners haar door een reclamebureau gemaakte flyer in de brievenbus verwachten.
Nicole Grundel brengt vanuit Zuid-Berghuizen haar Jemako-producten aan de man en zeer waarschijnlijk vooral aan de vrouw.
Mensen kennen Nicole (38), met haar gezinnetje woonachtig aan de Schapendijk, misschien nog van het Kruidvat. Circa twee jaar geleden besloot ze daar weg te gaan en nu is dan sinds kort het besluit gevallen te beginnen met haar eigen onderneming. Ze ondervindt daarin natuurlijk de steun van echtgenoot Tim, eigenaar van het schildersbedrijf Tim Grundel en profiteert graag van zijn ervaring. Op de vraag of er niet heel veel verkopers van Jemako-producten zijn antwoordt Nicole: ‘Dat zegt iets over de kwaliteit van de producten, waarmee je zowel binnen als buiten geweldig schoonmaakt. De producten zijn bovendien milieuvriendelijk. Ik denk dat we geen concurrenten zijn, maar stuk voor stuk fans van dit product.’
Nicole hoopt vooral haar producten te slijten in eigen wijk, hoewel klanten van elders natuurlijk ook zeer welkom zijn. Ze woont hier al vele jaren, is net als Tim betrokken bij OCV De Spanvöggel en zoon Sepp speelt bij FC Berghuizen. Nicole geeft advies en bezorgt de producten zonder daarvoor extra kosten te rekenen bij de klanten thuis. Ze overweegt nog een inloop te maken in haar huis, waar mensen op gezette tijden kunnen binnenlopen om haar aanbod te bekijken. Thuis werken heeft volgens Nicole zo zijn voordelen. ‘Ik kan er zo zijn voor onze twee kinderen.
’Informatie: www.zoschoon-bynicole.nl