Zoek
Zoek

Onophoudelijk raast het voort

Theo Krabbe, die voor de wijkkrant Hallo Berghuizen filmpjes gaat maken, zette de camera bij wijze van experiment twee keer op een vrijdag op de Burgemeester Wallerstraat ter hoogte van het winkelcentrum. Schier onophoudelijk raast het verkeer hier voort. Het gewenste dorpsplein is niet verkeerd.
De camera voor Hallo Berghuizen is aangeschaft met Buurtsubsidie. We willen graag nog wat extra apparatuur aanschaffen, zoals een goede microfoon, zendertje en een uitschuifbare microfoonhengel in verband met Corona. Langzaam maar zeker hopen we meer filmpjes te brengen, te beginnen met één per week. Als er mensen zijn die kunnen filmen, monteren of het leuk vinden spontaan als verslaggever op te treden, kunnen zij zich melden met een mailtje aan info@halloberghuizen.nl
En als er mensen zijn die zo nu en dan een artikel willen schrijven, zijn die ook van harte welkom. Natuurlijk stellen we wel wat kwaliteitseisen aan onze site en Facebookpagina, maar samen kunnen we kijken wat jou het beste ligt, als je iets wilt doen.
 
Klik op onderstaande link om de verkeersopnamen op de Burgemeester Wallerstraat te bekijken.