Search
Search

Paasviering Mariageloofsgemeenschap in Breedwijs

Met Kerstmis hebben de mensen in Zuid-Berghuizen de laatste viering gehouden in hun Mariakerk. Daarna is de projectontwikkelaar begonnen aan de ontmanteling van het interieur. Maandelijks worden er nog wel vieringen verzorgd in het parochiecentrum, maar voor een paasviering is deze ruimte te klein.
Daarom wordt zaterdagavond 30 maart – Paaszaterdag – voor een paasviering uitgeweken naar gebouw Breedwijs aan de Helmichstraat. Hier is om 19.00 uur een speciale viering met als thema: Vlam van hoop. Met dit thema, met aansprekende teksten afgewisseld met liederen, willen de lectoren en acolieten van de Mariageloofsgemeenschap een lichtpuntje zijn voor iedereen in deze tijd. Want zij zijn het die de paasviering organiseren.
De zang wordt verzorgd door het koor VOF De Hof onder leiding van Jan Schoenmaker. Direct na de viering kunnen belangstellenden een palmtakje meenemen. Deze liggen in manden bij de uitgang van Breedwijs.
Er is gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Iedereen, zo benadrukken de lectoren en acolieten, is van harte welkom.