Search
Search

Stem op Kansrijk Berghuizen voor vleermuiskasten in het park

Vanaf vandaag tot en met 26 september kun je stemmen voor Rabo ClubSupport. Breng je stem uit op Kansrijk Berghuizen, de stichting die zich met de buren van Park Stakenkamp inzet voor vleermuis- en vogelkasten. 
Stemmen kan via: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeren wij graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.
 
In het hart van de wijk Zuid-Berghuizen ligt het 3,5 hectare grote ontmoetingspark Stakenkamp. Stichting Kansrijk Berghuizen wil de wijk mooier en beter maken en realiseerde in dit park met anderen een Fun Court, natuurlijke speeltuin, een huiskamer van de wijk, een vlindertuin en een muziekkoepel. In het natuurrijke park met 40 bijzondere bomen huizen een grote vleermuispopulatie en vele vogels. Omwonenden zetten zich in voor het plaatsen van vleermuis- en vogelkasten, welk initiatief wij van harte ondersteunen.
 
Laten we proberen zo veel mogelijk stemmen binnen te krijgen. Stem via de Rabo App of op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen
 
Goed voor de buurt en geweldig voor de samenleving in Zuid-Berghuizen.