Search
Search

Wandel gratis mee, zo de natuur in

Vanaf boerderij Stakenboer in Zuid-Berghuizen begint vrijdag 2 september Gezond Natuur Wandelen. Het zijn laagdrempelige gratis wandelingen onder leiding van een natuurgids voor iedereen die wat meer wil bewegen. De combinatie bewegen en natuurbeleving staat centraal. Wandel je mee?
Gezond Natuur Wandelen is een landelijk concept, dat in veel provincies al met succes is uitgerold. Nu ook in Oldenzaal vanuit Zuid-Berghuizen. Hier is het een gezamenlijk initiatief van het IVN Overijssel, de Stichting Gezond Natuur Wandelen, Impuls en de gemeente. De wandelbegeleiders staan klaar om de deelnemers te begeleiden in een mooie route van maximaal een uur. Tijdens het lopen vertellen zij iets over de natuur. Na afloop staat er een kop koffie of thee klaar voor de actieve wandelaars.
 
De eerste wandeling is vrijdag 2 september van 10.00-11.00 uur, weer of geen weer. Het vertrekpunt is boerderij Stakenboer in Park Stakenkamp aan de Burgemeester Wallerstraat. Zoals gezegd zijn er geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig.
Meer informatie: www.gezondnatuurwandelen.nl