Zoek
Zoek

Wandelen bij ‘Deel je zorg’ café

Voorafgaand aan het ‘Deel je zorg’ café biedt welzijnsinstelling Impuls de mogelijkheid samen een wandeling te maken. Deze begint om 11.30 uur bij boerderij Stakenboer.
Bij terugkeer om 12.30 uur staat een lunch klaar. Mantelzorgers kunnen tijdens het eten van een broodje anderen ontmoeten, informatie uitwisselen of gewoon even ontspannen. Alleen wandelen of alleen mee-eten mag ook. Het ‘Deel je zorg’ café, voorheen het mantelzorgcafé is er voor iedereen die met zorg heeft te maken. Het café is elke tweede maandag geopend van 12.30 tot 14.00 uur. De wandeling door de groene omgeving van Oldenzaal is zoals al aangegeven van 11.30 tot 12.30 uur.
 
Het eerstvolgende café is maandag 10 juli bij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat 115 in Zuid-Berghuizen. De wandeling is gratis, voor de lunch vragen wordt een bijdrage gevraagd van twee euro, contant te voldoen bij de entree. Er is altijd een mantelzorgconsulent aanwezig voor vragen over de zorg.
 
Voor meer informatie over het ‘Deel je zorg’ café of een gesprek met een mantelzorgconsulent kan vrijblijvend contact worden opgenomen met Impuls, tel. 0541 – 57 14 14.