Zoek
Zoek

Bente en Thijmen met bekers aan de haal

Twaalf jeugdleden namen deel aan de persoonlijke kampioenschappen van klootschietvereniging De Toekomst. Iedereen heeft goed zijn of haar best gedaan en heeft een mooie medaille gewonnen. 
Naast het persoonlijk kampioenschap wordt elk jaar gestreden om de wisselbekers voor het allround kampioenschap. Dit jaar gingen Bente Oude Nijhuis en Thijmen Verboom (Thijmen al voor de zevende maal op rij) er met deze bekers vandoor. De allround kampioenen worden bepaald door het behaalde resultaat te delen door de leeftijd, zodat iedereen even veel kans heeft.
 
Vind jij het leuk om bij De Toekomst een keer te komen trainen op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur? Dan ben je van harte welkom op onze baan. Je zult dan ervaren dat de klootschietsport veel meer inhoud heeft dan alleen maar het weggooien van een kloot. Het mailadres voor meer informatie is:
jeugdkvdetoekomst@outlook.com
De klootschietbaan vind je op sportpark Het Venterinck nabij de voetbalvelden van F.C. Berghuizen aan de Schapendijk/Lossers Voetpad in de wijk Zuid-Berghuizen.
 
Verslag: Maaike Haamberg.
 
Hallo Berghuizen feliciteert de trotse kampioenen, die hun sport bedrijven op een van de mooist gelegen banen in Twente.