Zoek
Zoek

Café ’n Haanakker en vrienden markies schitteren

Met eigen inbreng van onder meer café ’n Haanakker, Heide und Freunde en de Raad van Elf maar ook twee buutreedners uit het zuiden van ons land leverde de 55-jarige carnavalsvereniging De Spanvöggel vrijdagavond een welogend en welklinkend gala af.
Dat gebeurde in dit bijzondere jubileumjaar in een volle zaal, in dit geval de grote feesttent op de parkeerplaats aan de Enschedesestraat tegenover residentie café Olde Weghuis. Kosten toch moeite waren door uitbaters Martin en Anja Olde Weghuis en de vereniging uit onze wijk gespaard om de vele bezoekers van deze eerste van twee gala-avonden een geweldige avond te bezorgen. Gezegd kan worden dat alle optredende groepen en artiesten een hoog niveau op de planken brachten. Slagwerkers van Excelsior begeleidden Renée Schepers met een zangnummer geschreven door de regisseur van het gala Daniëlla van der Stelt.
De vrienden van Markies Tim sloten de gala-avond af met een spetterend zangnummer over de hoogheid en zijn rentmeester Martijn, onder de ludieke naam De Knalpotten. Het publiek zong en klapte de hele avond van harte mee. Zaterdagavond bij het tweede gala nogmaals een uitverkochte zaal. Zondag vanaf 12.30 uur is wederom in de grote Spanvöggeltent de Noabermiddag. Veertien verenigingen en kapellen komen Markies Tim en zijn gevolg een bezoekje brengen. Iedereen is daarbij van harte welkom.