Zoeken
Zoeken

Elsmöss scoort hoog bij Nederlandse Horeca Prijzen

Maandag 23 januari reizen Natasja en Sandro Marras met hun personeel in de bus af naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De cafetaria uit Zuid-Berghuizen behaalde liefst drie eervolle titels bij de uitreiking van de Nederlandse Horeca Prijzen 2022. 
Natasja en Sandro Marras van cafetaria De Elsmöss.
In Ouwehands Dierenpark zal de delegatie van De Elsmöss daarvoor een award in ontvangst mogen nemen. Op deze award staan de volgende titels vermeld: winnaar gemeente Oldenzaal in de categorie cafetaria met de meeste stemmen en hoogste waardering, winnaar provincie Overijssel en winnaar Gold Award. Klanten van de cafetaria en anderen konden een stem uitbrengen op hun favoriete cafetaria. De Elsmöss heeft daarbij zoals uit de uitverkiezing blijkt uitstekend gescoord

Sandro en Natasja Marras reageerden zaterdagmiddag blij en enthousiast op het nieuws. ‘Dit is een hele mooie waardering voor ons hele team. Met ons allen werken we heel hard voor zo’n mooie erkenning.’ Het Award Festival in Rhenen wordt onder meer gevierd met dj’s van Radio 538. De medewerkers van De Elsmöss gaan bovendien op de foto voor een grote fotowand.

Feliciteren jullie De Elsmöss op de Facebookpagina van Hallo Berghuizen?.