Search
Search

Cheque Carmelcollege voor kattenhuis

OLDENZAAL, 19 april 2019 – De Loop voor Koop, georganiseerd in december door vestiging Lyceumstraat van het Twents Carmel College was ondanks het natte weer een groot succes. Een prachtige cheque van 6000 euro voor Stichting Dierenopvangcentrum Oldenzaal was het resultaat. Dit bedrag is bestemd voor de bouw van het nieuwe kattenhuis en is mogelijk gemaakt door het enthousiasme en inzet van 400 leerlingen.
DOC Oldenzaal verzorgt jaarlijks 300 zwerf- en afstandsdieren en biedt deze honden en katten een nieuwe kans door opvang, (medische) verzorging en herplaatsing. De opvang en verzorging wordt 7 dagen per week mogelijk gemaakt door de inzet en betrokkenheid van een team van 40 vrijwilligers.
 
Help ons helpen
 
De opvang en verzorging wordt 7 dagen per week mogelijk gemaakt door de inzet en betrokkenheid van vele vrijwilligers en donateurs. Met hun bijdrage kunnen we veel dieren blijven opvangen, verzorgen en herplaatsen. Dit doen we al bijna 40 jaar dankzij donateurs die de stichting een warm hart toedragen. Het Twents Carmel College heeft hierbij een plaats in de eregalerij verworven. Nadere informatie op www.docoldenzaal.nl. 
 
Foto: Patrick van Haren (directeur Twents Carmel College) en Liesbeth van Hoorik (voorzitter DOCO)