Zoek
Zoek

Dank aan onze ondernemers

Stichting Kansrijk Berghuizen spreekt graag een woord van dank uit aan alle ondernemers in Zuid-Berghuizen. In goede en zelfs in lastige tijden staan zij het hele jaar door organisaties en verenigingen in onze wijk half. Dank jullie wel!
Nu het nieuwe jaar begonnen is wenst de Stichting Kansrijk Berghuizen met haar vrijwilligers alle ondernemers in onze wijk zowel zakelijk als privé een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2024 toe. Elk jaar leveren velen van hen een gewaardeerde financiële bijdrage voor onze graag- en veelgelezen digitale wijkkrant Hallo Berghuizen, maar ook voor het verenigingsleven in zijn algemeenheid. Daarvoor hartelijk dank.
 
Hierdoor kunnen wij met de wijkkrant de wijkbewoners goed informeren en daardoor zorgen we weer voor verbinding in onze wijk. Ook dit jaar hopen wij weer een beroep op u te mogen doen. Kansrijk gaat door om in goed overleg met de gemeente maar ook met WBO Wonen en andere partners onze prachtige wijk nog iets mooier en beter te maken. In 2024 willen we op de wijkkrant weer meer interviews presenteren en zo onze wijkbewoners, verenigingen of ondernemers onder de aandacht brengen.
 
Overigens, het logo van de adverteerders draait mee in de lopende band op www.halloberghuizen.nl Als u op het logo klikt, verschijnt hun eigen website. Gemakkelijk om even iets op te zoeken.
 
Hetzelfde geldt voor de verenigingen en organisaties die bovenin Hallo Berghuizen zijn te vinden onder het kopje Organisaties en verenigingen. Met een druk op de rode button wordt meteen de website van de betreffende vereniging of organisatie geopend. Zo heeft u meteen alle informatie over FC Berghuizen,  carnavalsvereniging De Spanvöggel of alle disciplines in het gezondheidscentrum.