Zoek
Zoek

Deel je zorg’ café voor mantelzorgers

Voor iedereen die met zorg te maken heeft, is in boerderij Stakenboer het ‘Deel je zorg’ café, voorheen het mantelzorgcafé. In het ‘Deel je zorg’ café ontmoet je anderen, kun je ervaringen uitwisselen en informatie verkrijgen. Er is een mantelzorgconsulent aanwezig voor vragen over de zorg. 
In het ‘Deel je zorg’ café van maandag 12 september beginnen de bezoekers met een goed verzorgde lunch. Mantelzorgers en diegene die zij verzorgen, kunnen tijdens het eten van een broodje, anderen ontmoeten, informatie uitwisselen of gewoon even ontspannen. Niets hoeft, de middag draait om gezelligheid en ontspanning.  
 
Het ‘Deel je zorg’ café is iedere tweede maandag geopend van 12.30-14.00 uur. Het eerstvolgende café is zoals gezegd maandag 12 september in boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat 115 in Zuid-Berghuizen. De toegang is gratis, voor de lunch wordt een bijdrage gevraagd van 2 euro per persoon (contant te voldoen bij de entree).
 
Voor meer informatie over het ‘Deel je zorg’ café of een gesprek met een mantelzorgconsulent, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Impuls via telefoonnummer 0541-571414.