Zoeken
Zoeken

Dertien kavels voor vrijstaande woningen

In september geeft de gemeente opnieuw kavels uit voor het woongebied Stakenbeek. Informatie wordt verstrekt tijdens de inloopbijeenkomst dinsdag 3 juli van 17.00 tot 20.00 uur in de hal van het stadhuis.
De gemeente biedt bij deze uitgifte dertien kavels aan voor vrijstaande woningen. Hiervoor is gekozen, omdat bij de eerste uitgifte veel vraag was naar kavels voor vrijstaande woningen variërend in grootte. De kavels liggen tussen De Spinner-De Scheerder en de Roveniusstraat-Helmichstraat.
 
Net als bij de eerste uitgifte geeft de gemeente ook nu kavels uit aan projectontwikkelaars. In deze fase gaat het om een rij van zes woningen aan de Bisschop Balderikstraat en (maximaal) tien woningen aan De Wever en De Snijder. Via een prijsvraag worden de ontwikkelaars gekozen. De verwachting is dat in het derde kwartaal van dit jaar bekend is welke projectontwikkelaar de woningen daadwerkelijk gaat bouwen. WBO Wonen gaat een aantal huurwoningen in het gebied realiseren.
 
Informatie kavels
 
Wil je meer informatie over de ligging van de kavels? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op 3 juli.  Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom. Om 17.00 uur en om 19.00 uur worden de plannen kort voor alle aanwezigen gepresenteerd. Ook wordt tijdens deze inloopbijeenkomst informatie gegeven over gasloos bouwen en andere duurzame ontwikkelingen.
Lees meer op: www.oldenzaal.nl/stakenbeek 

Foto’s: Frank Noordanus