Diamant neemt cafetaria Groener over

Cafetaria De Diamant op winkelcentrum Zuid-Berghuizen neemt medio juli cafetaria Groener aan de Dr. Ariënsstraat over. Het wordt de tweede zaak voor meneer Donghai Lin en zijn vrouw Linda Zhang. In 2010 kwamen zij in Zuid-Berghuizen en ze maakten van de cafetaria hier al snel een doorslaand 
Mevrouw Linda Zhang en meneer Donghi Lin van cafetaria De Diamant op winkelcentrum Zuid-Berghuizen.
Meneer Lin vertelt dat hij en zijn vrouw zich gaan opsplitsen over beide zaken. Om die reden stopt de familie op winkelcentrum Zuid-Berghuizen voorlopig met het bereiden en verkopen van maaltijden uit de Chinese keuken. Dat zou te druk worden en in de opstartfase niet te combineren zijn met de tweede zaak ten noorden van de Oldenzaalse binnenstad. Lin zegt verder dat hij en zijn vrouw toe waren aan een tweede zaak. De cafetaria aan de Dr. Ariënsstraat wordt gehuurd van de Chinese eigenaar, die iets anders gaat doen.
Naar verluidt zoekt de andere cafetaria in Zuid-Berghuizen, De Elsmöss aan de Enschedesestraat, een opvolger voor De Elsmöss 2 aan de Ferdinand Bolstraat. Maar Natasja en Sandro Marras waren woensdag niet bereikbaar, omdat hun zaak dan is gesloten. Voor hen zou het lastig zijn personeel te vinden nadat Jan Boodt, die deze zaak voor hen draaide, recent met pensioen ging. De Elsmöss 2 is al enige tijd gesloten.
De cafetaria op winkelcentrum Zuid-Berghuizen is straks niet meer de enige zaak van de familie Lin.

Foto’s: Familie Lin.