Zoek
Zoek

Eén dag, één kans. Leegverkoop voormalig pand Action

Een mooie kans tegen een aantrekkelijk prijsje een salontafel, eethoek, schilderij of mooie vaas te bemachtigen. Het sloopbedrijf Kamphuis begint namelijk binnenkort met de sloop van het vroegere pand Seiger/Action, maar eerst moet de inventaris in de uitverkoop.
‘Daartoe houden we zaterdag 27 januari in het pand aan de Burgemeester Storkstraat in Zuid-Berghuizen een eenmalige mega interieur- en meubelsale’, vertelt Yvonne Kamphuis uit Reutum. Kamphuis heeft het druk in onze wijk, want het bedrijf verwijdert op dit moment in opdracht van ontwikkelaar Jouw Wonen ook het asbest uit de Mariakerk.
 
Het sterk verouderde gebouw aan de Burgemeester Storkstraat tegenover het appartementencomplex De Industrieel moet plaats maken voor de bouw van woningen, waar Hallo Berghuizen eerder over publiceerde. Yvonne Kamphuis over de publieksverkoop zaterdag 27 januari: ‘Er zijn nog prachtige meubels die wachten op een nieuw huis. Die kun je zaterdag 27 januari scoren voor weinig, want alles moet nu echt weg!’ Zij adviseert mensen die zaterdag gewoon en vrijblijvend langs te komen. ‘Ontdek stijlvolle en/of design meubelstukken, van bankstellen tot eettafels, stoelen, vloerkleden, schilderijen, verlichting en accessoires. Er is nog genoeg.’ 
 
Wanneer: zaterdag 27 januari 
Waar: Burgemeester Storkstraat 2 in Zuid-Berghuizen (voormalig pand Action) 
Van/tot: 9.00-12.30 uur