Zoek
Zoek

Een en al tennis in juni bij TZB

Voor de 35e keer wordt zaterdag 10 juni op het park van de Tennisvereniging Zuid-Berghuizen (TZB) aan de Schapendijk het bekende Bloementoernooi gehouden. Tot en met het finaleweekend op zaterdag 17 en zondag 18 juni worden ongeveer 200 partijen gespeeld in diverse speelcategorieën.
‘Het Bloementoernooi is al jarenlang populair onder de recreatieve tennissers. Naast de sportieve uitdaging staat het toernooi bekend om het gezellige karakter’, vertelt Henk Teussink van TZB. ‘Ons toernooi is elk jaar weer een succes dankzij de enthousiaste deelnemers, trouwe sponsoren, gezellige toeschouwers en de vrijwilligers’, vult Gijs Jansen, de nieuwe toernooivoorzitter aan. Hij zegt te hopen op een druk bezocht, sportief en gezellig toernooi voor zowel deelnemers als toeschouwers. ‘Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en de sfeer te proeven onder het genot van een drankje en hapje. Doe mee, kom kijken en aanmoedigen en laten we er samen een mooie en sportieve week van maken’, aldus Jansen. U kunt inschrijven via www.toernooi.nl tot maandag 5 juni. De inschrijving sluit om 20.00 uur.
 
Tennispong
 
Zaterdagmiddag 17 juni is er vanaf 15.00 uur het eerste Open TZB Tennispong toernooi. Tennispong is de sportieve variant op het welbekende Bierpong. Er wordt gespeeld in teams van vier tot zes spelers. Iedereen is welkom (mits 18+) en er wordt gestreden om de eeuwige roem en natuurlijke smakelijke prijzen. 
 
Heb je vrienden/vriendinnen die niet meedoen aan het Bloementoernooi, maar wel willen meedoen aan dit niet te missen evenement? Nodig ze uit en ze kunnen meedoen. De inschrijfkosten voor dit Tennispongtoernooi zijn 10 euro per team. 
TZB 50-plustoernooi
 
Tijdens het Bloementoernooi is er woensdagochtend 14 juni het 
TZB 50-plustoernooi. Een toernooi speciaal voor de TZB-leden van 50 jaar 
en ouder. Een leuke ochtend om met elkaar een balletje te slaan en oude 
herinneringen op te halen. De inloop is vanaf 9.00 uur met koffie en wat
lekkers. Het toernooi begint om 9.30 uur. Je tennist enkele partijtjes met 
steeds een andere partner. Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht. 

Opgeven kan via activiteiten@tvzuidberghuizen.nl

 
Bleumkestoernooi
 
En op vrijdagmiddag 16 juni is er het Bleumkestoernooi. Dit toernooi is voor alle jeugdleden van TZB en hun vriendjes en vriendinnetjes. Lid of geen lid van TZB? Maakt niet uit. Kinderen van het basisonderwijs tennissen van 15.00 tot ongeveer 16.00 uur. Leerlingen van het voortgezet onderwijs van 16.00 tot 17.30 uur. 

Opgeven kan via jeugd@tvzuidberghuizen.nl