Zoek
Zoek

FC Berghuizen eerste in Rabo Clubkas

FC Berghuizen kan 2.279 euro bijschrijven uit de Rabo Clubkas Campagne 2019. De vijfde klasser kreeg de meeste stemmen en behaalde daarmee een fraaie eerste plaats.
Voorzitter Wim Olde Kalter heeft maar een woord voorradig: ‘Super!’ FC Berghuizen kreeg een extra prijs voor het mooiste filmpje. De bestuursleden lijken met schijnbewegingen en perfecte trappen op doel vaardige voetballers uit de school van Wiel Coerver. Kansrijk Berghuizen kreeg 335,40 euro uit  de Rabo Clubkas Campagne. Maar onze wijk doet het in dit soort acties prima. Samen sterk en elkaar steunen; Kansrijk kreeg recent 5.000 euro uit het ING-fonds. Hallo Berghuizen feliciteert FC Berghuizen van harte met dit mooie resultaat!
 
Aanvullend een verslag van Kansrijkadviseur Hennie Maartens, die ter plekke was.
 
FC Berghuizen winnaar van Rabo Clubkascampagne 2019
 
Donderdagavond was in het openluchttheater Losser de finaleavond van de Rabo Clubkas Campagne. Na een inleiding van de directeur was er een optreden van de Gladjakkers, bekend van YouTube. Maar daar was het natuurlijk niet om te doen.
Er waren meer dan 300 verenigingen aanwezig die graag allemaal hun deel van de beschikbare € 150.000 wilden ontvangen.
De grote winnaar van deze campagne was ons eigen FC Berghuizen. Ze hadden 530 stemmen ad € 4,30 per stem, een bedrag van totaal € 2.279. Daarnaast ontving FC Berghuizen ook nog € 250 extra als creativiteitsprijs voor hun mooie filmpje.
 
Ook Kansrijk Berghuizen heeft zich ingeschreven voor deze campagne. Met 78 stemmen ontvangt Kansrijk het mooie bedrag van € 335,40.