Zoek
Zoek

Gebroeders Kattier aan het roer bij De Spanvöggel, een super keuze!

De spanning steeg ten top iets na elven zaterdagavond in zaal Kothman. Maar toen de broers Martin (46) en Frank (48) Kattier zich aandienden als het nieuwe hooghedenspan van OCV De Spanvöggel, barstte het enthousiasme los.
Markies Martin en rentmeester Frank verschenen tot ieders verrassing op het podium in zaal Kothman. Twee broers die het carnaval in Berghuizen gaan aanvoeren.
Want de opvolgers van het jubileumspan markies Tim en rentmeester Martijn zijn geboren en getogen Berghuizenaren. Het is natuurlijk het allermooist dat twee  broers die geboren zijn in het buitengebied nagenoeg grenzend aan onze wijk hier het carnaval gaan aanvoeren. Martin Kattier is getrouwd met Muriel (ooit een verdienstelijke doelvrouw bij FC Berghuizen) en trotse vader van Renske (10) en Sanne (7) en in het dagelijks leven werkzaam bij SFC Energy. Frank is getrouwd met Stephanie en trotse vader van Gijs (15), Hanne (13) en Thom (9). Hij is commercieel directeur van BAM energie en water.
In een gezellig en druk zalencentrum Kothman werden de nieuwe markies en zijn rentmeester bekend gemaakt. Beide heren zijn zeker geen onbekenden bij De Spanvöggel en hebben hun voetstappen ook eens en temeer staan op de velden van FC Berghuizen. Martin en Frank nodigen u namens De Spanvöggel uit voor hun receptie, zondag 26 november vanaf 13.00 uur in residentie café Olde Weghuis.

Hallo Berghuizen feliciteert De Spanvöggel van harte met deze mooie keuze en wenst markies Martin en rentmeester Frank met echtgenotes, kinderen, familie, vrienden en kennissen een geweldig carnaval. ALAAF!!!