Zoek
Zoek

Geslaagd laatste jubileumweekend

Spelers van het elftal The Legends en oud-spelers van De Elsmöss Boys die zich jaren geleden aansloten bij FC Berghuizen gaven zaterdag met hun aanwezigheid extra cachet aan de laatste jubileumreünie. Ze hadden inhakend op het programma van de voetbalvereniging hun eigen minireünie georganiseerd.
En daar kwamen behoorlijk wat spelers op af. FC Berghuizen hield zaterdag en ook vandaag nog de laatste reünie in het jaar van het 75-jarig bestaan. Nu vormden de afgelopen 25 jaar de hoofdmoot van de jubileumexpositie op de verdieping van het clubhuis aan de Schapendijk. Onder meer oud-trainer Marcel Waaijer en oud-verzorger Hilbert Kist, maar ook Henk Haarman maakten deel uit van de ongeveer 150 bezoekers. Haarman wordt in de jaarvergadering op 22 november,  in 1947 de datum van oprichting van FC Berghuizen, net als medeoprichter Johan Lempsink gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap.
Voorzitter wim Olde Kalter sprak zondagochtend van een geslaagde en  vooral gezellige eerste dag van dit jubileumweekend. Vandaag kan de expositie ook nog worden bekeken.

Foto’s Wim Olde Kalter