Zoek
Zoek

Handtherapie bij Fysio Berghuizen

Fysiopraktijk Berghuizen is continue bezig de zorg te verbeteren. Het kunnen aanbieden van diverse specialisaties binnen onze praktijk is een meerwaarde. Fysiopraktijk Berghuizen biedt nu ook handfysiotherapie door Lisan Brookhuis.
M
Een handtherapeut is een erkende fysiotherapeut of erkende ergotherapeut. Door uitgebreide nascholing en klinische ervaring heeft de therapeut zich gespecialiseerd in de behandeling van hand, pols en arm. Handtherapeuten zijn uitstekend op de hoogte van de anatomie van de hand en van de verschillende letsels en aandoeningen. Zij werken nauw samen met huisartsen, handchirurgen en overige medisch specialisten, waardoor de patiënt de beste kans heeft op een goed (postoperatief) herstel. Een handtherapeut adviseert, behandelt en begeleidt.
U kunt denken aan klachten als tintelingen, instabiliteit van vingers of pols en peesklachten in de pols of rond de elleboog. Uit onderzoek is gebleken dat handtherapie bij duimbasis artrose pijnklachten sterk kan verminderen. Mocht u klachten hebben van uw onderarm, bel gerust voor een afspraak met 0541 – 66 22 66.