Zoek
Zoek

Inloop bij WBO voor bouw 21 appartementen

WBO Wonen houdt donderdag 15 maart een inloop voor belangstellenden voor het nieuwbouwplan aan de Burgemeester Storkstraat – Kistemakerstraat.
Op deze locatie – de vroegere bakkerij Huiskes – bouwt WBO een nieuwbouwcomplex met 21 appartementen. Een bijzonder complex, want het is het eerste wooncomplex in Zuid-Berghuizen zonder gasaansluiting. Èn het eerste wooncomplex in Zuid-Berghuizen met lift. Het appartementencomplex wordt een duurzaam, geheel gasloos, wooncomplex. De appartementen worden allelectric uitgevoerd. Hiermee geven we invulling aan onze duurzaamheidsambities en zorgen we voor betaalbaar wonen. De toekomstige bewoners verbruiken in all-electric woningen minder energie. Ook wordt de woning op andere manieren verwarmd dan met aardgas. De appartementen zijn dus goed voor het milieu én voor de portemonnee.
In Zuid-Berghuizen is tot op heden nog geen appartementencomplex met lift. Met de nieuwbouw van dit complex is dit het eerste appartementencomplex in Zuid-Berghuizen met een lift. De appartementen zijn daarom geschikt voor ouderen. De woningen zijn bestemd voor de zogenaamde primaire doelgroep: mensen met een jaarinkomen lager dan € 36.135,-.
Donderdag 15 maart inloopbijeenkomst bouwplan Burgemeester Storkstraat – Kistemakerstraat, van 16.00 tot 18.30 uur in het kantoor van WBO Wonen aan de Spoorstraat 36 in Oldenzaal.
www.wbowonen.nl/projecten