Zoek
Zoek

Johnny Teardrop op Parkfestival

Met de nieuwe naam Parkfestival Zuid-Berghuizen krijgt onze wijk als het aan Gerard Hommels, Gerrit Siekmans en Louis Nijland betreft een waardige opvolger voor Berghuizen in Beweging. Zondag 30 juni is er van alles te doen in Park Stakenkamp en…… komt Johnny Teardrop and the Tissues.
De band rond zanger Henk ter Grote en gitarist Hans Kienhuis mag zich in een nieuwe samenstelling rekenen tot de betere orkesten in het oosten van het land. Ondanks dat leeftijden vorderen. Maar vaak zie je dat muzikanten dan steeds beter gaan spelen. Johnny Teardrop zal er in Park Stakenkamp ongetwijfeld een reeks sixties en seventies nummers tegenaan gooien.
De nieuwe werkgroep Zuid-Berghuizen, waar eerder genoemd drietal deel van uitmaakt, heeft in de nieuwe opzet de samenwerking gekozen met onder meer welzijnsinstelling Impuls. Ambitie is structureel een parkfestival te organiseren, in de zomer en onder het lommerrijke groen van Park  Stakenkamp. De activiteiten beginnen om 12.00 uur en duren tot 17.00 uur Er is onder meer een kinderrommelmarkt, maar er staan ook springkussens voor de jeugd en er zijn  knutselactiviteiten. Muziekschool Kaliber komt optreden en neemt zangers en zangeressen mee, er treedt een dj op en er is een kraampjesmarkt.
Spectaculair zal de show zijn met drones. Historische Vereniging De Dree Marken is aanwezig met historische informatie, natuurlijk over de oude marke Berghuizen. Om 11.00 uur al is nabij boerderij Stakenboer de onthulling door wethouder Evelien Zinkweg van het nieuwe wandelpaneel met informatie over wijk en park en wandelroutes door en langs Berghuizen. Verder kunnen kinderen prijsjes verdienen met een levensgroot dartbord. En natuurlijk wordt er gezorgd voor het broodnodige hapje en drankje. Natuurlijk hopen de organisatoren op een grote toeloop, waarbij Berghuizenaren elkaar ontmoeten. 
 
De complete organiserende werkgroep Berghuizen bestaat naast Gerard Hommels, Gerrit Siekmans en Louis Nijland uit Peter Uit het Broek, Anneke Brand en Albert Huttenhuis.
Johnny Teardrop & the Tissues.